Pages

Tuesday, 17 August 2010

Pink is not dead yet...

Cupcake ni ditempah oleh Dyna yang nak vanilla cupcake dlm pink cup, deco swirl choc buttercream dgn pink flower...fuh... Berpeluh jugak lah mencari pink cup untuk Dyna ni, dah cari kat Bagus Melawati tak de, kat bekery supplier kat Bentong ni pun tak de (ironic nya, colour lain ada lak), akhirnya entah macamana dapat idea, Alhamdulillah....if they don't have one, make one.... makanya cup2 ini saya pakaikan dengan 'baju' organza pink....kan ke pink tu...


Thanks Dyna for the order, lain kali order lagi...hehe



No comments:

Post a Comment