Pages

Sunday, 23 November 2014

Si Kantin

Assalammualaikum....semoga semua sihat sejahtera sentiasa...

Memperkenalkan haiwan kesayangan baru dalam keluarga kami sejak lebih dua minggu lepas...shorthair kitten yang ayahngah jumpa kat tempat kerja, dinamakan Kantin, yang rasanya korang boleh agak kenapa namanya macam tu...hehe...


Kitten betina ni makngah agak masa mula-mula jaga tu tak lebih dari empat minggu umurnya...sekarang sudah mula belajar makan solid food walaupun masih minum susu botol dan dibantu pembuangan najisnya...

Memang sangat seronok melihat perkembangannya...dalam pada Kantin menumpang kehidupannya dengan kami...kami juga menumpang kegembiraan yg dibawanya bersama...Alhamdulillah.

2 comments:

  1. Comel sungguh si Kantin tu.
    Menjadi penghibur MakNgah sekeluarga.
    Ini nampak rajin dan smart jaga kebun ni hehehe...

    ReplyDelete
  2. mesti dah...tunggu besar sikit je nak training tu...hehe...

    ReplyDelete